جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
نویسنده: محمد قبادی
موارد یافت شده: 1
1 -
EFFECT OF DIFFERENT LEVELS OF SUGAR BEET DIETARY FIBER ON PHYSICOCHEMICAL, TECHNOLOGICAL AND SENSORY PROPERTIES OF BEEF COCKTAIL SAUSAGE
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
mohammad ghobadi
شیرین کیانی
seyed mahmoud mousavi
تحلیل دینامیکی
رباط شرف
Sicariidae
عزیزی نامقی
azizi namaghi
hamed azizi namaghi
بانک
ضابط
آهنچیان
سبق
ضابط
مغربی
اکبری
عباسی
امین خندقی
امین خ
مرتضی کرمی
محمدرضا فارسیان
سید کمال الدین غیاثی شیرازی
کمال الدین غیاثی
کمال الدین غیاثی شیرازی
علی غنائی چمن آباد
محمدعلی غلامی نژاد
امین کاظمی بیدختی
محمد رضا غلامی
محمدرضا غلامی
rakhshan